asd

Er man glad for fugle, vil man helt sikkert gerne bruge så meget af ens tid som overhovedet muligt på sine små, søde og fjerede venner. Det er derfor en god idé at man sørger for at holde sig sund og rask, så man forlænger sit liv og sin livskvalitet. Om ikke andet kan man gøre det for sine fugles skyld, så man har længere tid at bruge sammen med dem.

Hold dig i form: dyrk motion

En af de bedste måder at holde sig sund på, er ved at dyrke gymnastik eller idræt, for eksempel i en af DGI’s mange klubber. På denne måde kommer man ud og røre sig, og vil på denne måde kunne holde sig i form. Når man holder sig sund og rask på denne måde, gør man sin krop stærkere, og forlænger dermed de gode år i ens liv. Man bliver gladere af at få pulsen op, og det vil helt sikkert kunne mærkes.

Man vil blot blive endnu gladere for sin fuglehobby, når man ved siden sørger for at holde sig i god form.

Spis sund kost

En anden god måde at holde sig frisk og frejdig på, er ved at spise en sund kost. Det er godt for ens helbred, og det er også godt for ens fugle: De får en ejer, som er mere frisk og opmærksom på dem. Der er altså mange gode grunde til at komme i gang med de sunde kostvaner!

Når man skal starte med sunde kostvaner, er det godt at have et overblik over, hvad man skal spise og ikke spise for at være sund. Der er efterhånden mange fødevarer, som er populære, men der er også mange helt almindelige fødevarer, der er lige så sunde. Man behøver altså ikke at gå ud og spendere en formue på sunde madvarer, når blot man ved, hvad man skal gå efter.

Gør dig og dine fugle en tjeneste, og begynd at spise sundere. Du bliver gladere, får mere energi og du lægger dårlige madvaner fra dig. Sammen med god motion vil du kunne mærke hvordan du bliver et sundere menneske for hver dag der går!