asd

I denne moderne og højteknologiske verden er vi blevet vant til at tingene skal gå stærkt. Man skal altid være på. Mobilen har en masse notifikationer som man ikke lige har tid til at kigge på, og når man endelig vil slå sig ned i sofaen og se en film, så får man en besked. Vælger man at svare med det samme så bryder man den afslapning man lige havde set sig for, og vælger man at vente vil man blive sat i krydsforhør for at være langsom.

Heldigvis har folk en større respekt når man udfører diverse former for aktiviteter, og vil man gerne stresse af, koble lidt fra at leve i en verden af topfart, men hvor der også kan komme de små, spændende øjeblikke, så er det måske tid til at prøve lidt fiskeri.

fiskeri ved solnedgang

Social stilhed

Der er en opfattelse af at fiskeri er kedeligt, hvilket er en uheldig og usand opfattelse. Ligesom vi godt kan lide at sidde ved bålet med en kæp og bage snobrød mens der stille snakkes med de andre, så sidder man også her og nyder udsigten over vandet med solen der varmer, en god øl og naturligvis en behagelig samtale.

Man har et afbræk der skal være hyggeligt, og det er vigtigt at man griber om denne mulighed mens den er der. Tag dine bedste venner med ud i en båd, og sæt jer godt til rette, begyndt at snak lidt om alt fra det igangværende fiskeri (fx hvad man mon kan fange og tidligere har fanget) til alt muligt man normalt ikke har haft tid til at håndtere inde i hovedet. 

lille dreng der fisker

Omfavn afslapningen

Alternativt, hvis vennerne har travlt, så tag ud og sæt dig alene ved molen og nyd lydene af den fri natur. 

Tag ind på friluftsbladet.dk/ inden du skal ud og fiske og kig efter både tips til dit fiskeri såvel som gode forslag til hvor du finder vidunderlige fiskesteder hvor du virkelig kan føle at du lader batterierne op og får slappet ordentligt af efter en lang arbejdsuge, så du undgår for meget stress.