asd

Hvis du elsker at sidde i haven og nyde synet af alle de smukke fugle der pipper, men er blevet nysgerrig på at se nogle lidt mere eksotiske fugle. Så kunne det være du skulle bestille den næste afbudsrejse til en ny og spændende land med mange smukke fugle. Det fantastiske ved fugle er nemlig, at der er så mange anderledes og farverige fugle ude i verden, som vi ikke altid får oplevet her i Danmark. Der er altid en ny fugl man kan lære mere om og beundre. Så tag på en billig og lækker afbudsrejse som en gave til dig selv eller din familie.

 

Læs videre herunder for at høre mere om fugle du kan komme til at møde i de forskellige lande.

Ederfugle og havørn i Grønlands havmiljø

Oplev den smukke natur på Grønland. Naturen er helt unik på Grønland. Du kan opleve det smukkeste nordlys bl.a og gå lange ture i fjeldene. Kulturen er velbevaret og utrolig spændende. Grønlænderne er meget stolte af deres kultur, hvilket man godt kan forstå. Grønland byder ikke kun på overdådig natur og spændende kulturer. Grønland byder også på en masse dyreliv og en stor del af dyrelivet er fugle. Iblandt disse fugle er der ederfuglen der er en havdykand. Det vil sige, at den føde primært består af muslinger og andre dyr, som ligger på bunden. Ederfuglen dykker derfor sin føde. Hunnerne er brunlige, hvor hannerne er sorte og hvide. Et kendetegn ved en han ederfugl er, at de er grønne i nakken.

En anden fugl som er fast inventar ved Grønlands hav er havørnen. Det er en meget respekteret fugl på Grønland og det er forbudt at jage den. De har nemlig svært ved forstyrrelser. Det kan ødelægge en hel ynglesæson, hvis havørnen bliver forstyrret. De grønlandske havørne, bliver lidt større end andre havørne i andre lande.

Flamingo og den sorte stork i Spanien.

Lækre og varme dage med en kold drink lyder ikke værst og når man tænker over, at man samtidig kan ligge på spanske strande og nyde det varme vejr. Spanien et land med masser af seværdigheder og lækre feriesteder, hvor man kan opleve en masse smukke og anderledes fugle.

Du kan f.eks opleve flamingoen i deltaområdet Ebro delta. Vi kender den smukke fugl for dens meget karakteristiske pinke farve som de får fra deres føde. Det er en af verdens ældste fugle og så er den beslægtet med storken som vi kender i Danmark, men en stork som vi nok ikke så tit oplever i Danmark, er den sorte stork som holder til ved Navarra. Navarra er en provins og autonom region i det nordlige Spanien. Den sorte stork har sin karakteristiske sorte farve og er kun hvis ved maven. Den er lidt mindre end storken vi kender i Danmark og så opholder den sig i lidt mere sumpet forhold.

New zealandsk bjældefugl og kiwien i New Zealand.

New zealand er den perfekte destination og et af de bedste steder man kan tage hen, hvis man er meget interesseret i fugle. Her kan du finde nogle af de bedste afbudsrejser, hvor du rigtig kan få set nogle fascinerende.

Der er bl.a den New zealandske bjældefugl der er meget kendt i Australien. Den har et meget bemærkelsesværdigt udseende. Den har røde øjne og en gul/grøn farve. Den er ikke truet og meget normal at se i New Zealand. Så har vi New Zealands nationalfugl Kiwien. Den har tilpasset sig New Zealands miljø, så den kan ikke flyve og er meget mindre end de andre fugle den er i familie med. Kiwien er truet især på grund af rovdyr.