asd

Som bilejer er der mange problematikker i hverdagen man skal være opmærksom på. Uanset om man har en splinterny eller en gammel brugt bil, er det en god idé at man sørger for at vejhjælp er en del af ens bilforsikring.

Uanset om der er tale om en ny eller ældre bil, kan den i vintermånederne have svært ved at starte om morgenen efter en hård omgang nattefrost. Dette kan skyldes at rørene fryser til eller at det elektriske bøvler grundet kulden.

Du kan med fordel vælge en billig vejhjælp som en del af din forsikring, denne vil oftest sikre dig muligheden for at blive hentet på fejeblad, hvis du pludselig går i stå og ikke kan starte bilen, eller hvis du en morgen ikke kan starte og har brug for starthjælp med startkabler.

bilullykke

Billige billån du ikke anede fandtes

Hvis din nuværende bil har trukket nødbremser og alvorligt trænger til en lang søvn hos autoophuggeren, skal du i 9 ud af 10 tilfælde have en ny bil. Det er sjældent, at man når at lave en ordentlig opsparing der uden videre kan trækkes ud fra kontoen og bruges til en ny, eller ny brugt bil.

Derfor kan du med fordel undersøge dine muligheder for at få finansieret købet af din næste bil. Uanset om du vælger en ny eller en brugt bil hos en certificeret forhandler, vil du oftest blive tilbudt at få bilen financeret gennem forhandlerens samarbejdspartnere. Du kan naturligvis også gå i banken og lægge din ene nyre i pant for at oprette et billån i din bankfilial, der dækker omkostningerne ved at skulle købe en ny bil.

Gode råd til dig, der ønsker et godt billån og et super tilbud på vejhjælp

Når du alligevel sidder og tegner forsikring på din bil, kan du ligeså godt tjekke alle boksene af under feltet med vejhjælp. Man ved aldrig, hvad man kommer ud for på vejene, hvorfor det er godt at have ekstra sikkerhed i rygsækken.

autohjælp

I forbindelse med billån, bør du som tommelfingerregel aldrig et kviklån for at købe bil – dette vil oftest ikke være udbetalt, inden bilen igen skal skiftes ud. Brug i stedet finansieringsmulighederne hos forhandlerne eller i din bank – der vil renten være meget lavere.