asd

Som fugleentusiast er man vant til at en familieforøgelse om regel involverer anskaffelsen af en fugl mere. Det er jo altid spændende at se sin fuglebestand blive forøget med endnu et medlem. Men hvad du hvis at denne familieforøgelse ikke består i at der kommer en ny fugl til? Nej, hvad hvis familien bliver forøget med et barn? Så er glæden naturligvis blot endnu større!

Det kan dog godt være svært at vide hvordan man bliver klar på at familien skal udvides med et barn. Læs derfor med her, og få gode tips og tricks til hvordan du klarer denne forandring. 

Sovende baby i rede

Bliv klar til baby med det nødvendige udstyr

Kan du huske første gang du skulle anskaffe dig en fugl? Dengang havde du nok ikke alt det nødvendige udstyr, og derfor var du nødt til at tage ud og få indkøbt det nødvendige. Ligesom dengang, ønsker du nu sikkert også at kunne give dit barn den bedste start på livet med det rigtige udstyr.

At finde frem til det rigtige udstyr kan dog sagtens være svært. Der er nemlig rigtig meget forskelligt at vælge mellem, og det er derfor også kun naturligt, at man føler man kommer til at vælge forkert. Heldigvis kan man ved at bruge sin sunde fornuft, og ved at huske på at ’less is more’ komme langt. Fik du ikke også købt en masse udstyr dengang du fik fugl, som du ikke rigtigt er blevet glad for? Lad være med at begå den samme fejl igen! Er du i tvivl om anvendeligheden af et stykke udstyr, så vent med at købe det til du står i en situation hvor det er nødvendigt. På den måde vil du sikkert gå udenom mange fejlkøb. 

Hvad skal baby have på?

Et andet stort spørgsmål som melder sig på banen, er selvfølgelig hvad baby skal have på. Til forskel fra fugle, som fra naturens side er iklædt de flotteste fjerdragter, skal man klæde sit barn på i lækkert, sødt og blødt babytøj. Hvor får man fat i sådan noget til en rimelig pris? Her kan det være en fordel at shoppe efter det online. Her kan man nemlig både finde et stort udvalg, mange størrelser, babytøj til en rimelig pris – og det bedste: man behøves ikke at skulle afsætte tid til at skulle ned i en fysisk butik! Smart, ikke? 

Mor med barn

Giv din interesse for fugle videre til dit barn

Du er helt vild med fugle, og det er der sikkert en rigtig god grund til. Vil det ikke være skønt, hvis du kan give din interesse for fugle videre til din lille ny? Jo, det ville være fantastisk, ikke sandt?

Vil du gerne give din fugleinteresse videre, kan du med fordel tidligt vænne dit barn til at være omkring fugle. Husk dog på både at respektere dit barn og dine fugle i den forbindelse. Det er en ny situation for begge parter, og der kan derfor måske godt vise sig at være lidt tilvænningstid, før dine fugle og dit barn bliver bedste venner.