asd

Har du altid drømt om at have en stor, smuk papegøje, så er det en stor beslutning, når du skal realisere den drøm. Dels er det ret krævende at passe en papegøje, dels fylder den meget at have i hjemmet og endelig koster både selve papegøjen og dens bur en mindre formue.

Til gengæld kan en papegøje leve meget længe og dermed give dig stor glæde i mange år.

Ara

En stor papegøje skal have god plads

Jo større et dyr er, des mere plads har den brug for. Det gælder selvfølgelig også for en stor papegøje, at den har brug for en vis plads. Det er synd at holde en stor fugl i et for lille bur. Derfor bør du sørge for, at din papegøje får rigeligt med plads.

Det skal du også tænke på, når du indretter dig med et stort papegøjebur. Det fylder en del at have i dit hjem.

Den store udskrivning

En stor papegøje og et stort bur er temmelig dyrt at købe. Har du ikke lige pengene til det, så kan du eventuelt prøve at få en afdragsordning der, hvor du køber det.

Er det ikke en mulighed, kan du måske tage et forbrugslån for at finansiere købet. Vil du gerne vide, hvad det koster at låne, så må du ind at se på det enkelte lånetilbud. Dem findes der virkelig mange af, så det kræver, at du sætter dig grundigt ind i de vilkår, du låner pengene på.

Det kan i hvert fald være den løsning, der skal til, for at du kan realisere din drøm om at have en stor papegøje.

At have en papegøje derhjemme

En papegøje er et selskabsdyr. Med sådan en fugl i hjemmet har du altid godt selskab, og omvendt så ønsker papegøjen også dit selskab.

Det vil sige, at du forpligter dig til at holde fuglen med selskab, når du har den. Desuden skal du holde buret rent og pænt, og du skal være forberedt på, at en fugl sviner. Den kan ikke holde skallerne fra fuglefrøene inde i buret, den taber fjer og dun og dens fugleklatter skal fjernes.

Der vil derfor være en del arbejde ved at have en papegøje. 

Til gengæld vil du også have mange glæder ved at have den store smukke fugl i din varetægt.