asd

Der kan være mange grunde til at sorgen banker på døren. Der kan være tale om kærestesorger, tabet af et familiemedlem eller problemer i et venskab. Ligegyldigt hvad er du ikke alene i din sorg. Har du en fugl, vil den helt sikkert være der for dig igennem det hele.

Dyr er meget klogere end vi giver dem credit for. De kan opfange vores humør på samme måde som de kan opfange humøret af dyrene omkring sig. Du har måske før oplevet af du har været lidt mut og din fugl så tilfældigvis også gerne vil putte mere end den plejer eller er ekstra snaksalig.

Du er rigtig glad for din fugl og vil den gerne det bedste. Din fugl har det på samme måde, og når du er ked vil den derfor også gøre hvad den kan for at hjælpe dig, så du ikke skal bære på sorgen alene.

Boxes cardboard carrying overload

Få det praktiske af vejen så du har tid til at sørge

Mister du et familiemedlem, en partner eller nogen du har meget nært, er der en masse praktisk der skal tage sig af. Det er en overvældende periode, for oveni at du har alt muligt praktisk du skal have styr på, skal du også videregive informationen om vedkommendes død og samtidig tage tid til dig selv så du kan sørge.
Alt sammen selvfølgelig i en periode hvor du ikke har særlig meget energi, da deres død tynger dit sind.

Der findes heldigvis virksomheder der eksistere for at kunne hjælpe dig med at løfte denne byrde. De både rydder og rengøre dødsboet, samtidig med at de selvfølgelig tager hensyn til andre specifikke ønsker der kan være, da de naturligvis har forståelse for at det er en sårbar situation de har at gøre med.

Det er en god ide at få rydningen af dødsboet af vejen så hurtigt som muligt, så du kan få fjernet noget af den stress, og ikke længere har en masse af deres ting som kan minde dig om dem, og gøre det sværere at komme videre.

Så kan du i stedet komme hjem til din fugl og putte med den i fred.

Yoga exercise fitness woman health

Træn sorgen væk og slap af med din fugl

At træne udløser serotonin, også kendt som glædeshormonet, og kan derfor være en god måde at forsøge at få lidt lys tilbage i en hverdag man måske ellers finder noget grå og trist.

En god løbetur kan være en god måde at rense hovedet, og som en ekstra bonus har en god omgang frisk luft aldrig skadet nogen.

Føler du dig nedtynget af sorg er det dog ikke lige altid du er i humør til at forlade dit værelse. Det kan være fristende at blive liggende inden under dynen, men dette vil kun forværre hvordan du har det mentalt.

Er du ikke klar til at gå ud og træne, kan du dog dyrke yoga i stedet. Det kræver ikke megen plads og du kan fint dyrke det på dit eget værelse. Så får du stadig ro i sindet, får gang i kroppen og behøves ikke bekymre dig om at andre mennesker skal se dig.

Besøg http://yogatights.dk/ hvis du gerne vil have inspiration til dine yogaøvelser.