asd

Du holder sikkert umådeligt meget af dine kæledyr. De liver skønt op i hjemmet og skaber en dejlig stemning. Selvom fugle er fantastiske kæledyr, så kræver de ikke lige så megen opmærksomhed som eksempelvis en hund. Derfor bliver du her præsenteret for kreative sysler og at skyde med gevær som anderledes hobbyer for dig, der elsker dine fugle.

strikketøj

Lav hyggelige og kreative projekter

Hvis du kigger dig om i virkeligheden og på de sociale medier, har du sikkert bemærket, at hækling og strik er blevet yderst moderne. Det er der mange gode grunde til, og måske du selv skulle starte med garn og pinde. For det første er det hyggeligt at sidde og nørkle med garnet og forme det med bestemte bevægelser til smukke figurer og brugbare genstande. Derudover træner du dine hænder og øjne, når du konstant skal bruge fingrene og tjekke efter, at din opskrift og dit strik eller hækletøj stemmer overens.

skydebane

Træn dit øjemål med gevær og skydning

Det er helt anderledes end at passe din fugl, og derfor kan skydning med gevær give dig lidt ekstra i hverdagen. Der er nemlig adrenalin og selvtillid at hente i at øve dig med skydevåben. I Danmark er det helt lovligt at købe og eje et luftgevær, hvis du er over 18. Så længe luftgeværet ikke har en kaliber over 4,5, er det derfor ok, at du ejer dit eget fritidsvåben.

Du kan vælge at starte på skydehold, hvor du bliver trænet i at sigte korrekt. Din koncentration, øjemål og tålmodighed bliver for alvor sat på prøve med et gevær i hånden.