asd

Om ikke alt for længe bliver der vinter, og selv om der ikke forventes is og sne i massive mængder, så sker der alligevel det, at fuglene kommer under pres, det er nemlig koldt derude, og det er ikke noget særsyn at der sidder fugle udenfor og puster sig op for at holde varmen.

Men hvad kan du så gøre, for er det en god idé at fodre de fugle? Du kan gøre det at du kan give dem adgang til vand, som i virkeligheden kan være et større problem for dem at finde end mad, sagen er nemlig den, at når det fryser, så fryser vandet også til is, og gør det svært for fuglene at få væske.

Hvis du vælger at fodre fuglene, så er der den kant ved det at du kan risikere at du forfordeler nogle arter frem for nogle andre, så det er i høj grad et spørgsmål om at du gør det for din egen skyld.

Fugle på træk

Når det bliver vinter, skal der også hygges med andre ting

Hvis du har en lille baby, så skal der naturligvis pusles og hygges ekstra når det er koldt udenfor, og hvorfor ikke unde dig selv og baby noget luksus i den kolde tid?

Kig ind på Mamamilla og lad dig inspirere til en gang ren luksus til dig og din baby, her er alt hvad du skal bruge og i både lækre designs og til en god pris.

Ud over varerne, så er der mulighed for at få gode idéer og inspiration til ting som fx hvad der skal pakkes til fødslen, eller hvordan du holder det fedeste babyshower, men hvis du er på jagt efter en gave – så er der den særdeles brugervenlige løsning at du får præsenteret gaver efter ønsket prisniveau, så beslutning nemmere kan tages, hvor du har adgang til alle de mest anerkendte brands.

Der bliver leveret på kun 1 hverdag, og fragten er bestemt også overkommelig i form af 29 kr., dog er der den fordel, at hvis du køber for 1.000 kr. eller over, så er fragten uden beregning.

babybamser