asd

Har du en blogger gemt inde i dag, som overvejer at springe ud? Blogging er det nye sort. Alle kan blive bloggere. Det eneste kriterier der er for, at man kan have sin egen blog, der er at man har noget at fortælle – og hvem har ikke det, når man har fugle? Der findes mange blogs rundt omkring på nettet, der omhandler dyr – og alle læserne sluger det råt!

Kom godt i gang med at lave din egen blog om fugle med WordPress

Men hvordan kommer man så i gang med at lave denne blog? Lad for guds skyld være med at gå ind på en af de der ”junk-sider”, hvor man kan oprette en blog på få minutter. Det virker useriøst på læserne. Gør dig i stedet lidt umage og design din blog fra bunden af, så den får dit personlige præg og ikke blot blender ind og blive glemt mellem alle de andre.

WordPress er den platform, der egner sig som en af de bedste til at designe blogs. Den har en masse muligheder, som kan gøre bloggen spændende og levende. Samtidig kan man selv designe helt ned i den mindste detalje. Det kan både være med hensyn til marginerne i siden af skærmen, topbarens eller sidebarens placering og tykkelse ned til mindste millimeter og billedernes placering.

wp

Køb dig til det, du ikke selv kan

Er man ikke helt vild ferm med opbygning af hjemmesider, så kan man købe sig til det meste. Et godt sted at starte vil være at gå ind og se forskellige themes igennem og så vælge et, der passer godt til en blog om fugle. Når man skal vælge opsætning og themes, så tænk på, at det skal være nemt for dine læsere at navigere rundt på siden. Der skal derfor ikke være for meget hokus pokus. Det er altid en god idé at læne sig lidt op ad allerede eksisterende blogs i starten, så man kan se, hvad der fungerer for andre.

Vedhold læsernes interesse

Når du laver en blog, så er det vigtigt, at du sørger for at opdatere jævnligt, men uden at du poster noget uden at have noget at fortælle. For nogle fungerer det bedst, at følgerne ved, at der kommer 3 nye indlæg om ugen, og for andre er det måske dagligt en sjældnere. Bare sørg for, at der er et mønster, så læserne ved, hvad de kan forvente. Og så er det selvfølgelig bare med at side en masse lækre billeder op af de overdådige, skøre og søde fugle.

læs om fugle