asd

Hvad end du har dine egne fugle, som du vil fortælle om, eller om du bare har en forkærlighed for de små bevingede dyr, så er der en god chance for, at du gerne vil fortælle omverdenen om dette.

Og har du viden at dele ud af, så er en hjemmeside en af de bedste måder, hvorpå du kan gøre dette! Men hvad skal der lige til for at skabe sin helt egen rede i cyberspace? Jo det kan du læse om nedenfor.

Webhotellet kommer først

Det vigtigste, som din hjemmeside skal have er et webhotel. Webhoteller er sider såsom One, hvor du rent faktisk ligger filer ind på. Det er disse services, som faktisk gør, at alle vi andre kan komme ind på din hjemmeside og læse det, som du skriver.

kontor

Mulighederne er mange, når det kommer til webhoteller. Du betaler primært efter, hvor meget plads, du skal bruge, og hvor megen trafik, som du forventer. I starten vil begge disse være lave, eftersom du nok ikke vil have vanvittigt meget indhold eller vildt mange besøgende.

Værd er det dog at tænke over ting som kundeservice. Hvor god og hurtig er support fra de professionelle bag siden? Er du mere erfaren når det kommer til fugle og mindre ferm på tasterne, så bør du måske prioritere denne support!

Billeder fortæller historier

I dag er der mange hjemmesider, som er primært tekstbaserede. Samtidig finder du nu de mange blogs, som er på nettet, og derfor indtager vi meget indhold igennem tekst.

Dette er der intet galt i – men billeder er faktisk rigtigt vigtige. Først og fremmest er de bare sindssygt gode til at fortælle din læser, hvad der sker og skabe interesse. Især når det kommer til fugle er det jo oplagt at indsætte billeder – hvis du skriver om dine egne fugle så er billeder af fuglene jo oplagte.

Derudover giver billeder i den rigtige opløsning dig muligheden for at blive set mere på Google igennem SEO, som det kaldes. Det er et avanceret emne, men kort sagt kan du med lidt omhu få dine billeder vist tidligt i Googles søgeresultater.

computer

Skabeloner letter arbejdet

Når du lige skal til at starte din hjemmeside, så er det nærmest garanteret, at du ikke rigtigt har lyst til at sidde og designe sider og redigere kode. Du vil med al sandsynlighed hellere finder på spændende indlæg og sjove aktiviteter til siden.

Netop derfor kan det være en god idé at vælge en skabelon til din hjemmeside. I stedet for at kode det hele fra bunden, så finder du altså en pæn skabelon, som eksempel kommer populære services såsom WordPress.

Herfra kan du så personliggøre den, så det hele passer til netop din vision. Samtidig er der jo altid mulighed for at ændre dette senere. Men at have et færdigt design relativt tidligt gør, at du ikke bliver distraheret. I stedet kommer du til at fokusere på at skabe kvalitetsindhold og få besøgende på din hjemmeside – så kan du designe videre senere, når du er klar!