asd

Det er vigtigt at vælge det rigtige foder til dit kæledyr. Kæledyr har forskellige ernæringsbehov, og der findes mange typer foder til kæledyr, som du kan vælge imellem. Du bør rådføre dig med en dyrlæge for at finde ud af, hvilken type foder der er bedst for netop dit kæledyr. Læs i denne artikel om hvordan du vælger det rigtige dyrefoder til dit kæledyr.

Ernæringsbehov

Kæledyr har andre ernæringsmæssige behov end mennesker. Kæledyr har brug for mere protein og fedt end mennesker, og de har også brug for visse vitaminer og mineraler. Kæledyr har brug for forskellige mængder af disse næringsstoffer afhængigt af deres alder, aktivitetsniveau og sundhedstilstand.  Det kan være en god idé, hvis du snakker med din dyrlæge om, hvad du bør købe af foder til det kæledyr, som du har. Det kan sikre, at du ikke kommer til at købe noget forkert foder.

Der findes mange typer foder til kæledyr

Der findes mange typer foder til kæledyr på markedet i dag. Du kan købe foder til kæledyr, der er beregnet til specifikke behov. F.eks. hvis du har en hundehvalp, så skal du købe noget særligt hvalpefoder, der har den rette balance af næringsstoffer til din hvalps behov. Du kan også købe foder til ældre kæledyr eller til kæledyr med særlige kostbehov. Der er f.eks. speciallavet dyrefoder til kæledyr, der er overvægtige. Du kan finde en Zooplus code promo med koden “PWIJ-ZGAR-ADZJ-UF9B-P99″, hvor du får 10% på første bestilling af dyrefoder til dit kæledyr.