asd

Når du har et kæledyr, har du et ansvar. Det gælder alle kæledyr, så det gælder bestemt også fugle. Når du har en fugl, så er det dit ansvar at tage dig af den hver dag. Også når du har travlt, og også når du har ondt i hovedet eller er virkelig træt.

Du må gøre, hvad du kan for at sikre dig, at du kan tage dig af den. Du må skabe de bedste forudsætninger.

Sund kost og motion

Frisk dyrepasser

Hvis du skal kunne tage dig godt af din fugl, skal du selv være frisk. Når du er træt og syg kan du ikke have den samme opmærksomhed på din fugl. Så vil den blive lidt forsømt.

Du kan selvfølgelig ikke bare sørge for, at du aldrig bliver syg. Der vil også være dage, hvor du er træt. Men du kan sørge for, at der ikke er så mange af de dage. Du kan få din søvn og holde dig sund og rask.

For at skabe de bedste forudsætninger for dig selv, skal du tænke på din kost. Du bør spise sundt. Du bør også få daglig motion. Det kan også være, at du skal finde dig en billig bideskinne.

Kost og motion

Vi har alle hørt det så mange gange. En sund kost og daglig motion er afgørende for dit helbred. Tænker du på de to ting hver dag, så er du nået rigtig langt med din sundhed. Du giver dagligt din krop et godt brændstof, og du holder maskineriet ved lige.

Daglig motion og masser af grøntsager og andet sundt kan altså medvirke til, at din fugl får et godt liv. Det holder nemlig dig på toppen, og når du er på toppen, kan din fugl også komme det.

Kvinde sover i seng

Søvn

Du har sikkert også hørt før, at søvn også er vigtigt for din sundhed. Du skal have nok af den. Den skal også gerne være af en god kvalitet.

Vågner du med hovedpine, ømme kæber og stadig træt, så kan du overveje at prøve en billig bideskinne. Den kan forbedre din søvn betragteligt, hvis du har det med at skære tænder i søvne.

Du kan læse mere og finde en billig bideskinne på skinne.dk.