asd

Du elsker helt sikkert din undulat og passer rigtig godt på den. Den er uden tvivl til stor glæde i hverdagen. Men selvom du holder meget af din fugl, så har du måske fundet nogle projekter, du ønsker at prøve kræfter med – og det kan man godt, selvom man også har en fugl. 

Det kan være, at du ønsker dig en urtehave eller et sommerhus, du kan gå og passe lidt. Eller måske en motorcykel hvor du kan køre nogle ture en gang imellem og bare nyde landskabet, mens du mærker den friske vind. Med lidt prioritering i hverdagen kan du både fortsætte med at være en god kæledyrsejer, samtidig med at du får dig en ny hobby.

Frisk luft

Skab tid med små forandringer

Ens hverdag kan hurtigt blive fyldt med mange gøremål, men som kæledyrsejer ved man godt, at prioritering er nødvendigt. Du kan i løbet af en uge eller to prøve at tage tid på, hvor lang tid du eksempelvis bruger på at se fjernsyn, sidde med telefonen eller noget andet. Måske opdager du, at med bare få ændringer i hverdagen, vil du have plads til at dyrke nye interesser. 

Noget der også kan hjælpe dig til at spare tid, er det at vælge noget hvor du ikke nødvendigvis behøver at forlade huset hele tiden. Det kan nemlig hurtigt have et alvorligt indgreb i din tid, hvis du altid skal køre langt for dine interesser. Selvom undulater er gode til at passe sig selv, så er det alligevel godt at være hos dem. Du kan også godt finde en interesse, der hænger fint sammen med det at have fugle. 

Motorcykelreparation

En hobby der lader dig komme ud

En gang imellem trænger du måske til at komme ud. Det kan du med en motorcykel. Du kan bruge tid på at skrue på den derhjemme, så du ikke er væk fra din fugl. Skulle du dog en gang imellem få lyst til at køre en lang tur, så find nogle gode venner eller noget familie, der er villig til at passe godt på din fugl. 

Måske er motorcyklen stadig ønsketænkning for dig, men med lidt god planlægning, skal du nok få råd til en motorcykel en skønne dag. Ved selv at spare op lidt ad gangen, kan du slippe for at låne og derfor være fri for at skulle betale tilbage. Hvor længe der går før du får råd til en motorcykel, er selvfølgelig afhængigt af hvor meget du lægger til side hver måned. Men skulle en måned være strammere end de andre, så er du ikke bundet til at betale et fast beløb. Du kan derimod selv regulere det. Skulle der være en måned med lidt mere på kontoen, ja så står det dig frit for, at lægge lidt mere til side.