asd

Det er vigtigt at du plejer dine interesser så du får noget glæde og dermed overskud i hverdagen. Det er meget individuelt hvad der interesserer den enkelte dansker. Hvis du er meget betaget af fugle og selv har en derhjemme, så kommer der automatisk til at gå tid med pleje af denne. Selvom en fugl er et lille dyr, så har den stadig brug for pleje og selskab. Der er mange danskere som vælger en undulat fordi det er en god størrelse at have med at gøre. Den lille fugl kan sagtens blive tam, hvis du træner det og bruger en masse kvalitetstid med den.

Prioriteringer

Interesseret i fugle 

Ligesom en hund eller kat kan få en person til at slappe af, så kan en fugl også have denne effekt på dig. Det hele handler om interesse, så hvis fugle er noget som fascinerer dig, så kan du også sagtens bruge meget tid på den. En fugl kræver naturligvis ikke lige så meget pleje som hund og kat, men skal stadig have dækket sine basale behov. 

Hvad er fuglens behov?

Hvad kræver en fugl? Undulater skal have foder ad libitum, da de har et meget højt stofskifte. Derudover skal den også have adgang til rent drikkevand hele tiden. Undulater klarer sig fint i stuetemperatur, så dens bur skal være placeret indenfor. Den skal have mulighed for at bevæge sig og sidde på naturlige grene. Det er vigtigt, at du er omhyggelig med rengøring af buret, da fugle kan blive alvorligt syge hvis hygiejnen ikke er i top. Derfor skal du dagligt gøre rent i bunden af buret samt rengøre dens mad- og vandskål. Hvis du gerne vil gøre undulaten tam, så husk også at få den ud af buret så du kan sidde med den. 

Slap af i fuglens selskab 

Fugleinteresserede elsker at tilbringe tid med deres fugl, og pasning af fuglen kan være højdepunktet efter en lang arbejdsdag. Du skal ikke tænke på andet end din fugl, når du ordner dens bur. På denne måde kan du være koncentreret omkring en specifik opgave, og skal ikke bekymre dig om alt mulig andet. Det er vigtigt at pleje sine interesser, så der er noget at se frem til hver dag. 

Undulat

Husk at pleje alle dine interesser 

Udover at være interesseret i pasning af fuglen, så har du med garanti også andre interesser at pleje. Det er en god ide at du afsætter lidt forplejningstid til dig selv om aftenen, så du kan komme til at slappe helt af med noget, som du godt kan lide. Interesser er forskellige og du skal derfor gøre præcis det, som du godt kan lide. Mange danskere kan godt lide at se porno om aftenen, når de er alene, da det oftest er der, de kan få noget privatliv.